Nu alle ultra dunne condooms
met 15% korting »

Beflapje voor orale seks

De ontvanger is er namelijk van verzekerd dat zij geen bacteriën of SOA's krijgt. Dat geldt natuurlijk ook voor degene die orale seks geeft. Maar deze persoon heeft ook nog eens baat bij het feit dat hij of zij geen last heeft van haartjes die in de weg zitten of van vreemde geurtjes. Een beflapje is daarom niet alleen ontzettend handig, het is ook nog eens heel hygiënisch.

Beschermd tijdens orale seks

Een lapje om te beffen, ook wel een liklapje genoemd, is heel makkelijk in gebruik. Het kan misschien lijken als een ouderwets product maar veel mensen kopen en gebruiken dit tegenwoordig nog steeds. Als je een lapje koopt, weet je namelijk zeker dat je beschermd bent tegen SOA's. Een SOA wordt namelijk niet alleen maar overgedragen via penetratie maar kan ook via orale seks worden overgedragen. Je hebt onder andere de kans dat je wordt besmet met herpes, gonorroe, syfilis of chlamydia. Via het speeksel in je mond maar ook via (menstruatie)bloed kan daarnaast ook HIV worden overgedragen. Het slijmvlies in je mond zorgt er daarnaast voor dat je kans hebt om een aandoening over te dragen. Gebruik daarom altijd een beflapje als je je partner of date wilt beffen!

Hoe gebruik je het?

Een beflapje is net als een condoom gemaakt van latex of rubber en is ongeveer 15x15 cm groot. Elk lapje dat je koopt, kun je maximaal een keer gebruiken. Je legt het lapje op de plek waar je je partner met je tong wilt verwennen. Dat kan de vagina, anus, vulva, schaamlippen of clitoris zijn. Er zijn liklapjes met een smaakje maar ook zonder.