Glijmiddel op waterbasis koop je bij AlleCondooms.nl

Glijmiddel op waterbasis bij alle soorten condooms en seks toys

Omdat condooms en seksspeeltjes van latex of siliconen zijn, is glijmiddel op waterbasis altijd een veilige keuze. Glijmiddel op siliconenbasis is niet altijd veilig: omdat het glijmiddel en de seks toys van hetzelfde materiaal zijn gemaakt, kunnen ze elkaar aantasten, met oneffenheden in je speeltje tot gevolg. Dat is niet alleen minder comfortabel, maar ook nog eens onhygiënisch, omdat je seks toy dan niet zo goed schoon te maken is. De betere soorten glijmiddel op siliconenbasis zijn tegenwoordig trouwens wel geschikt voor latex en rubber. Glijmiddel op waterbasis is altijd geschikt, voor alle soorten seks en voor alle soorten condooms en seks toys.

Een soepele vrijpartij met glijmiddel op waterbasis. Bestel anoniem

Een vrijpartij die soepel verloopt is het allerlekkerst. Daarom is glijmiddel altijd handig om bij de hand te hebben. Glijmiddel op waterbasis heeft als voordeel dat het door de huid wordt opgenomen. Je hoeft dus na de vrijpartij geen overtollig glijmiddel weg te halen. Omdat het glijmiddel wordt opgenomen en tijdens de hete momenten verdampt, moet je af en toe wel wat nieuw glijmiddel gebruiken, om te voorkomen dat het vrijen stroever verloopt. Gelukkig is er een keur aan heerlijke soorten glijmiddel op waterbasis. Zorg dat je een paar verschillende soorten paraat hebt staan, dan heb je veel variatie.

Lekker variëren met glijmiddel op waterbasis van Durex Play

Met glijmiddel op waterbasis kun je eindeloos variëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van Durex Play Sweet Strawberry? Het glijmiddel heeft een lekkere aardbeiengeur en smaakt heerlijk zoet en fruitig. Zo worden je zintuigen optimaal geprikkeld. Of ga voor Durex Play Warming: de in water oplosbare gel heeft een heerlijk verwarmend effect, waardoor iedere aanraking nog intenser wordt. Wil je juist een koelend glijmiddel? Ga dan voor EasyGLide Cooling en geniet van een heerlijk en fris gevoel.