Bijzondere producten

Asha International is het perfecte merk als je op zoek bent naar condooms of beflapjes van hoge kwaliteit.

Asha produceert condooms voor mannen en beflapjes die zowel door mannen als door vrouwen kunnen worden gebruikt. Asha International is in 1974 opgericht in Rotterdam. De doelstelling van Asha International is om zo veel mogelijk mensen te laten profiteren van bijzondere producten van hoge kwaliteit. Asha International produceert onder andere Beppy Condooms en Beppy glijmiddel.

Condooms van Asha International: gegarandeerd veilige condooms

Asha International is vooral bekend om zijn kwaliteitscondooms. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten condooms, zoals condooms met aardbei smaak of comfort condooms. De condooms zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 72 stuks, maar wie de condooms gewoon eens wil uitproberen kan ze ook in een verpakking van 3 stuks kopen. Alle condooms van Asha voldoen aan strenge veiligheidseisen. Ze worden in de fabriek getest op doorlaatbaarheid, rekbaarheid en duurzaamheid. Met een condoom van Asha vrij je dus altijd veilig.

Beppy Condooms: een natuurlijk gevoel

Condooms van Beppy zijn gemakkelijk aan te brengen. Ze zorgen voor een comfortabel en natuurlijk gevoel tijdens het vrijen. Neem bijvoorbeeld Beppy premium condooms: deze condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex en bieden uitstekende bescherming tegen soa’s en zwangerschappen. Ze zijn voorzien van een reservoir en bevatten niet zaaddodend siliconen glijmiddel.

Beppy Glijmiddel: van hoogtepunt naar hoogtepunt

Wist je dat Beppy ook heerlijke glijmiddelen heeft, zoals Beppy Comfort Gel? Dit transparante, geurloze glijmiddel is op waterbasis en tast condooms en seks toys niet aan. Het is een echte aanrader voor elke vrijpartij. Het is niet alleen te gebruiken als aanvullend vaginaal glijmiddel, maar ook bij het gebruik van seksspeeltjes en bij intieme massages. Met Beppy glijmiddel glij je van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Veilig beffen, baffen of rimmen met de beflapjes van Asha

Wil je optimaal beschermd zijn tegen soa’s tijdens het beffen, baffen of rimmen? Kies dan voor de beflapjes van Asha. De liklapjes zijn per twee verpakt en zorgen ervoor dat je geen soa’s als chlamydia, syfilis of herpes kunt overdragen of oplopen. De beflapjes zijn roze van kleur en gemaakt van ultradunne latex, zodat elke beweging van je tong perfect voelbaar is. Als je van tevoren wat glijmiddel op de schaamlippen of de anus aanbrengt, is het effect voor de ontvanger nog beter voelbaar.