Cobeco Pharma

Cobeco Pharma: condooms en glijmiddel van hoge kwaliteit

Cobeco Pharma is een Nederlandse, internationale fabrikant en groothandel in voedingssupplementen en erotische producten. Condooms, glijmiddelen en massage oliƫn, je vindt het allemaal bij Cobeco Pharma. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit: alle producten, ingrediƫnten en verpakkingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Voordat de producten op de markt komen, hebben ze de strengste veiligheidskeuringen doorstaan. Cobeco Pharma is lid van verschillende kwaliteitsverenigingen, waaronder NPN, NVC, HACCP en GMP.

Glijmiddel van Cobeco Pharma: kwaliteit die glijdt

Cobeco Pharma heeft verschillende heerlijke massage gels en glijmiddelen, zowel voor vaginaal als anaal gebruik. De glijmiddelen zijn ook zeer geschikt voor erotische massages en full body massages. Met de glijmiddelen van Cobeco Parma beleef je nog meer plezier in bed. Alle middelen zijn dermatologisch getest en kunnen overal op het lichaam worden gebruikt. De glijmiddelen zijn latex veilig, niet kleverig en drogen niet op.

Private Label condooms van Cobeco Pharma: altijd de perfecte pasvorm

De Private Label condooms van Cobeco Pharma hebben een perfecte pasvorm. Veel mannen hebben last van condooms die te strak zitten. De condooms van Cobeco Pharma hebben een losser uiteinde en een middengedeelte dat smaller is. Hierdoor zijn de condooms makkelijk aan te brengen, maar kunnen ze door het strakkere middenstuk toch niet afglijden. Door de diameter van 52 centimeter bij het smalle deel en 56 centimeter bij het lossere deel zijn de condooms geschikt voor 95% van de mannen. One size fits all!