Durex Condooms

Durex, de Rolls Royce onder de condooms!

Durex is het A-merk onder de condooms. Maar Durex maakt en verkoopt meer dan alleen condooms, want het vooraanstaande merk heeft ook kwalitatief hoogstaande glijmiddelen en massagegel in zijn assortiment. Durex is in 1929 ontstaan uit de London Rubber Company, een onderneming die condooms en kappersbenodigdheden importeerde en doorverkocht. Durex staat voor durability, reliability en excellence: duurzaamheid, betrouwbaarheid en superioriteit. Durex test alle nieuwe condooms uitgebreid op kwaliteit. Het merk blijft innoveren en brengt steeds nieuwe producten op de markt. Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijst Durex: de condooms van Durex zijn niet alleen goed, maar ook voordelig gebleven. Condooms van Durex zijn goedkope condooms van de allerbeste kwaliteit.

Durex condooms: voor ieder wat wil(d)s

Bij AlleCondooms.nl hebben we een groot assortiment Durex condooms. Je kunt natuurlijk de gewone Durex condooms kopen, of condooms met glijmiddel. Maar Durex heeft ook een uitgebreid assortiment aan condooms met ribbels of noppen, die voor extra stimulatie tijdens het vrijen zorgen. Daarnaast kun je voor condooms met een extra effect kiezen, zoals orgasme vertragende condooms, verwarmende condooms of condooms die een tintelende sensatie geven. Natuurlijk zijn er ook condooms met smaak, zoals appel, aardbei, sinaasappel of banaan. En heb je condooms met een maatje groter of kleiner nodig? Durex condooms zijn er in alle maten. Als je veel condooms gebruikt, kun je kiezen voor een handige grootverpakking. Kortom: Durex heeft condooms in alle soorten, maten en hoeveelheden. Voor ieder wat wil(d)s!

Durex condooms gebruiken in drie stappen

Condooms van Durex beschermen je tijdens het vrijen tegen soa’s en zwangerschap. Durex condooms zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Als je een condoom goed gebruikt en ervoor zorgt dat je de juiste maat condoom gebruikt, kan er eigenlijk niets misgaan. Een condoom gebruiken in 3 stappen:

  1. Haal het Durex condoom uit het zakje. Let op met scherpe nagels, je wilt niet dat het Durex condoom beschadigd raakt. Kijk wat de binnenkant van het condoom is door er zachtjes in te blazen.
  2. Plaats het Durex condoom op de stijve penis terwijl je het tuutje (het reservoir dat het sperma opvangt) dichtknijpt. Er mag geen lucht in het reservoir zitten, want dan kan het condoom knappen.
  3. Rol het Durex condoom nu zo ver mogelijk naar beneden af. Jullie kunnen nu beginnen met vrijen.

Als je het condoom per ongeluk aan de verkeerde kant hebt geprobeerd af te rollen, kom je daar gauw achter, want dat wil niet. Gooi het condoom dan weg en gebruik een nieuwe. Veel mensen maken de fout dat ze het condoom dan omdraaien en gewoon weer omdoen, maar het condoom is dan door eventueel voorvocht niet veilig meer, waardoor je alsnog een soa kunt oplopen of zwanger kunt worden.

Condooms van Durex in jouw eigen maat

Je vrijt pas echt veilig met een condoom dat precies goed past. Een te groot condoom kan afzakken, een te klein condoom knelt en kan knappen. In beide gevallen vrij je niet veilig, waardoor je niet meer beschermd bent tegen soa’s en zwangerschappen. Heb je een wat kleiner condoom nodig? Of is jouw maat juist wat groter dan gemiddeld? Geen nood, Durex heeft condooms in alle maten, dus ook in jouw maat. Een condoom dat precies past voel je bijna niet zitten, waardoor je veel fijner en natuurlijker vrijt. Bovendien vrij je relaxter, omdat je niet in hoeft te zitten over de veiligheid voor jou en je partner. Zorg er dus altijd voor dat je Durex condooms in de juiste maat koopt. Meet je eigen maat op met onze condoommeter.

Durex glijmiddelen

Naast condooms heeft Durex ook glijmiddel in het assortiment. Ook bij de Durex glijmiddelen kun je kiezen uit verschillende soorten, zoals glijmiddel met een smaak zoals kersen, aardbei of piña colada. Daarnaast kun je, net als bij de Durex condooms, kiezen voor een glijmiddel met een verwarmend of een tintelend effect. Alle glijmiddelen zitten in een flesje met een handige doseerdop. Durex heeft ook massagegel in het assortiment, die je ook als glijmiddel kunt gebruiken. Zo kun je je partner eerst een massage geven die naadloos kan overlopen in een heerlijke vrijpartij.

Veilig van seks genieten met Durex condooms

Durex condooms worden gemaakt van de allerbeste rubber latex. Alle condooms van Durex worden grondig getest voordat ze worden verkocht. Zo worden ze getest op doorlaatbaarheid, rekbaarheid en duurzaamheid. Door middel van steekproeven worden de condooms gevuld met grote hoeveelheden water of lucht. Als blijkt dat condooms niet aan de minimale sterke voldoen, worden ze meteen afgekeurd. Ook worden de condooms getest op duurzaamheid door ze onder kunstmatige omstandigheden snel te laten verouderen. Zodra er ook maar enigszins wordt getwijfeld aan de veiligheid of de kwaliteit, komen ze niet in de schappen te liggen. Veiligheid gaat bij Durex voor alles.

Durex: innovatief en maatschappelijk betrokken

Durex is op veel terreinen een voorloper geweest. Zo introduceerde Durex als eerste condoommerk ter wereld in 1960 het anatomisch gevormde condoom, en maakte het vanaf 1970 als eerste merk in veel landen reclame. In 1997 kwam Durex met latexvrije condooms: het Avanti-assortiment was gemaakt van een nieuw anti-allergeen materiaal (synthetisch polyurethaan) dat zachter en elastischer is dan het natuurrubber van latex. In 2003 lanceerde Durex het laagdrempelige Play, een nieuw en aantrekkelijk assortiment glijmiddelen. De maatschappelijke betrokkenheid van Durex blijkt uit projecten als het onderzoek ‘Face of Global Sex’ in 2005, waarin seksuele gewoonten van de mens op mondiaal niveau werden onderzocht, en het initiatief ‘Condomize’, waarbij Durex 220.000 condooms weggaf tijdens de Internationale Aids Conferentie in Wenen. Zo is Durex zich altijd als koploper blijven profileren, met aandacht voor mensen en kwaliteit.