Kerst Sale
Nu 10% Korting met kortingscode: kerstcondoom

Lelo HEX Condooms voordelig kopen / online bestellen

Hoewel er tegenwoordig een heleboel condooms verkrijgbaar zijn, is het ontwerp van het condoom de laatste jaren weinig veranderd. Wanneer je kijkt naar de condooms van tegenwoordig zie je weinig verschillen met die uit de jaren 70. LELO grijpt in en komt met een revolutionair ontwerp dat is voorzien van een honingraatachtig patroon aan de binnenkant. De LELO HEX condooms combineren een hexagonaal web van 0,055 mm met ultradun latex van 0,045 mm. Het ontwerp gaat het knappen van condooms tegen en zorgt tevens voor meer gevoel tijdens de seks!



Voordelen LELO HEX condooms en verschil met 'normale' condooms

De LELO HEX condooms zijn glad aan de buitenkant en aan de binnenkant voorzien van een zeshoekig honingraat-ontwerp, ook wel hexagonen genoemd. Van deze unieke patronen zijn er maar liefst 350 over de gehele lengte van het condoom aangebracht. De structuur is aan de binnenkant aangebracht om de drager meer grip en houvast te geven tijdens het vrijen. Het condoom blijft zo stevig op zijn plek en verschuift niet. Hexagonen zijn symmetrisch en sluiten perfect op elkaar aan. Dit zorgt er onder andere voor dat deze structuur in veel meer toepassingen wordt gebruikt waarbij kracht vereist is. 


Wanneer er druk op het condoom wordt uitgeoefend, rekt het condoom zich naar zes kanten uit. Hierdoor wordt de kans op een scheurtje in het condoom aanzienlijk verminderd. Ontstaat er toch een scheur in het condoom, dan blijft de rest van het condoom intact. Een normaal condoom zou in dat geval verschrompelen of helemaal uitscheuren. De condooms zijn tevens voorzien van extra glijmiddel om de seks nog soepeler en aangenamer te laten verlopen. Doordat de hexagoon-patronen met elkaar in verbinding staan wordt lichaamswarmte ook makkelijker doorgegeven. LELO HEX verbetert de gevoeligheid tijdens de seks en geeft jullie extra veiligheid. De condooms zijn verkrijgbaar in een verpakking van 3 of 12 stuks. Wacht niet langer en haal ze vandaag nog in huis!