Passend condoom

My Size condooms: iedere man is anders

Elke man is anders en elke penis dus ook. Soms zijn mannen onzeker over het formaat van hun penis, bijvoorbeeld omdat ze denken dat hij aan de kleine kant is. Maar mannen die groter geschapen zijn kunnen ook onzeker zijn, omdat ze bang zijn hun partner pijn te doen bij het vrijen. In de praktijk blijkt het formaat van een penis weinig uit te maken voor de mate van plezier tijdens het vrijen. Bij seks draait het er uiteindelijk om dat je aandacht hebt voor elkaar. Of je groot of kleiner geschapen bent, is uiteindelijk niet zo belangrijk. Wél belangrijk is dat je een condoom draagt dat goed past. My Size condooms zijn condooms op maat, en jouw maat zit er zeker bij. Bepaal nu je condoom maat met onze condoommeter.

Veilig vrijen met My Size Condooms

My Size heeft condooms in alle maten. Niet zo gek als je bedenkt dat alle mannen anders geschapen zijn. Een condoom moet eigenlijk perfect zitten, maar in de praktijk zit een condoom bij de meeste mannen nét niet goed. Als het condoom te ruim zit, kan het afzakken, waardoor je minder veilig vrijt. Maar als het condoom te strak zit, vrij je ook niet veilig meer. Het condoom kan dan namelijk scheuren, met alle gevolgen van dien. Met een condoom van My Size weet je zeker dat je een condoom op maat hebt en dat je veilig vrijt.

Voor iedereen een passend condoom van My Size

Met een goed passend condoom vrij je niet alleen veiliger, maar ook lekkerder. Het merk My Size heeft voor iedereen een passend condoom. Een goed passend condoom zorgt voor ultiem comfort en maximale veiligheid tijdens de seks. Bij het bepalen van de juiste maat condoom moet je van te voren de omtrek van je penis meten. Het is belangrijk dat de maat van de penis overeenkomt met de maat van het condoom. Ben je benieuwd welke maat het beste bij jou past? Doe dan de check met onze condoommeter.

Een voordeelverpakking condooms is extra goedkoop

Naast de verpakkingen met 3 of 10 condooms heeft My Size ook verpakkingen met 36 condooms. Als je een grote hoeveelheid condooms koopt, is dat voordeliger dan wanneer je steeds kleine verpakkingen koopt. Bovendien weet je met een grote verpakking zeker dat je niet al te gauw zonder condooms zit. Nog een bonus: als je een grote hoeveelheid condooms bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen. Je ontvangt bestellingen boven de €20,- namelijk gratis. Dat scheelt dus €3,95 aan verzendkosten.

Anoniem My Size condooms bestellen en laten bezorgen

Als je condooms van My Size bestelt, komt niemand daar achter. De bestelling wordt namelijk geleverd in een blanco doos zonder naamsvermelding van onze shop. Daarnaast wordt het pakketje nooit bij de buren afgeleverd als je niet thuis bent op het moment van levering. Wil je zelf je pakketje ergens op een andere plek ophalen? Dat kan ook. Je kunt er namelijk voor kiezen om je pakketje zelf af te halen bij een Kiala-punt of een PostNL kantoor.