Kerst Sale
Nu 10% Korting met kortingscode: kerstcondoom

Passend condoom

Het merk My Size heeft voor iedereen een passend condooms. Een goed passend condoom zorgt ervoor dat het comfort en de veiligheid vergroot worden tijdens de seks. Bij het bepalen van de juiste maat condoom moet je van te voren de omtrek van je penis meten. Het is belangrijk dat de maat van de penis overeenkomt met de maat van het condoom. My Size heeft hiervoor een condoommeter.

Voordeelverpakking

Naast de verpakkingen met 3 of 10 condooms heeft My Size ook verpakkingen met 36 condooms. Hierdoor kun je in één keer een voorraad condooms inkopen en het is daarnaast ook nog voordeliger. Daarnaast ontvang je de bestelling boven de €20,- gratis in plaats van dat je €3,95 moet betalen, tenzij je voor zondag levering kiest.

Discreet bezorgd

Wanneer jij condooms van My Size besteld, komt niemand hier achter. De bestelling wordt namelijk geleverd in een blanco doos zonder naamsvermelding van onze shop. Daarnaast wordt het pakketje niet bij de buren geleverd. Wil je zelf je pakketje ergens weg halen? Dat kan ook. Je kunt namelijk je pakketje ook afhalen bij een kiala-punt of een PostNL kantoor.