Pasante condooms

Pasante condooms: groot en gevarieerd assortiment

Pasante condooms zijn een begrip in Engeland en daarbuiten, maar zijn nog niet zo bekend in Nederland. Geheel ten onrechte, want het merk doet niet onder voor andere grote merken, zoals Durex, Asha Condooms of Billy Boy. Pasante biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan fun condooms, latexvrije condooms en condooms in verschillende maten, maar heeft ook een eigen lijn met seks toys. The full package dus.

Fun in bed met ribbel en noppen condooms van Pasante

Pasante heeft condooms voor mannen en vrouwen in het assortiment. De condooms voor mannen zijn er in verschillende soorten, zoals condooms die de penis en de eikel extra stimuleren tijdens het vrijen. Deze condooms hebben ribbels of noppen, die voor een heel bijzondere sensatie zorgen, zowel bij de drager als bij de ontvanger. De ribbels of noppen zorgen ervoor dat sommige mensen zelfs eerder een orgasme bereiken. Een must voor iedereen die wat extra prikkels nodig heeft om tot een hoogtepunt te komen. Er zijn zelfs condooms met ribbels én noppen. De condooms met structuur zijn veilig voor vaginale en anale seks, en maken je seksleven fun.

Condooms met een kleur of smaak

Wie zegt dat condooms saai en doorzichtig zouden moeten zijn? Pasante heeft een hoop verschillende fun condooms, waaronder de bekende kleur condooms. Welke kleur condoom je ook wenst, Pasante heeft ‘m in zijn assortiment. Blauwe condooms, groene condooms, roze condooms, en zelfs lichtgevende condooms. De condooms met een smaak hebben meestal ook een kleur. Voorbeelden van smaakjes die Pasante in het assortiment heeft zijn ananas, kokos, mango, aardbei en chocolade. Dat wordt genieten in bed.

Kleine en grote condooms van Pasante, ook in grootverpakking

Naast de standaard condoommaten, biedt Pasante ook condooms aan met een strakkere pasvorm en grotere condooms. Vrijen met een condoom dat perfect zit is belangrijk om afzakken of scheuren te voorkomen. Weet je niet zeker wat je maat is? Bepaal je maat dan met onze condoommeter. Alle condooms van Pasante zijn voorzien van glijmiddel en een reservoir. Gebruik je vaak condooms? Dan kun je ook kiezen voor een grootverpakking. Dit is een verpakking met meer dan 50 condooms. Zo hoef je nooit zonder te zitten.

Een sexy cadeau? Condooms van Pasante

Naast de hiervoor genoemde condooms heeft dit merk ook speciale condooms zoals lichtgevende condooms en condooms die leuk zijn om als cadeautje te geven. De lichtgevende condooms moet je eerst 30 seconden onder een felle lamp houden, waarna ze 15 minuten lang licht geven. En wil je condooms cadeau geven? Kies dan voor condooms in een leuke kadoverpakking, met bijvoorbeeld hartjes of voetballen erop. In deze verpakkingen zitten standaardcondooms maar doordat ze er leuk uitzien, zijn ze ideaal om je partner cadeau te geven. Nog een tip: de mixverpakking. Daarin zit een mix van fun condooms, die jij en je partner natuurlijk allemaal uitgebreid moeten uitproberen. En dat is helemaal geen straf!

Vrouwencondooms: makkelijk in te brengen en altijd passend

Pasante is één van de weinige merken die een vrouwencondoom in het assortiment heeft. Je kunt het vrouwencondoom maximaal 8 uur voor het vrijen inbrengen. Dit condoom kan een goede oplossing zijn als je partner geen passend condoom kan vinden. De vrouwencondooms zijn latexvrij, geurloos en smaakloos en kunnen zonder glijmiddel gebruikt worden, omdat het condoom aan de binnenzijde al voorzien is van een laagje glijmiddel. Optimaal comfort en gemak.