Koop Sico condooms anoniem online

Met Sico condooms weet je zeker dat je onbezorgd kan vrijen, zonder ongewenste gevolgen. De Sico condooms zijn fijn in gebruik, bieden optimale veiligheid en zijn er in verschillende uitvoeringen. Voor ieder wat wils.

Extra strakke condooms

De Sico Grip condooms hebben een strakke ring wat zorgt voor een perfecte pasvorm. Door de nauwe pasvorm glijdt het condoom minder snel af en kan jij onbezorgd genieten tijdens de seks. Naast de extra strakke condooms, vind je bij Sico ook de Safety condooms met extra glijmiddel. Extra glijmiddel heeft als pluspunt dat het wrijving vermindert en het condoom dus minder snel scheurt. Bovendien zorgt het ook voor meer comfort en extra stimulatie tijdens het vrijen.

Ruim aanbod Sico condooms

Het diverse aanbod van Sico maakt het mogelijk dat er voor iedereen wel een favoriet tussen zit. De extra dunne condooms zorgen bijvoorbeeld voor meer gevoel tijdens het vrijen en de extra dikke condooms zijn uitstekend geschikt voor anale seks. Voor extra stimulatie, koop je de geribbelde condooms of noppen condooms. Ook voor vrouwen heeft Sico het vrouwencondoom.