Swiss Navy

Soepel vrijen begint met glijmiddel van Swiss Navy

Glijmiddel zou eigenlijk bij ieder stel op het nachtkastje moeten staan. Het maakt het vrijen heerlijk soepel, zowel bij anaal als vaginaal gebruik. Glijmiddel is onmisbaar voor vrouwen die last hebben van vaginale droogheid, maar is eigenlijk voor iedereen een waardevolle toevoeging in de slaapkamer. Swiss Navy heeft glijmiddelen met smaken, geuren, en met verwarmend, verkoelend of verdovend effect.

Swiss Navy glijmiddel voor anale seks

Glijmiddel is een absolute must als je van anale seks houdt. Een glijmiddel op siliconenbasis is hiervoor het meest geschikt, omdat die langer doorglijdt dan een glijmiddel op waterbasis. Je hoeft het niet steeds opnieuw aan te brengen, en het voelt heerlijk zacht aan tijdens het vrijen. Op condooms met glijmiddel zit altijd wat glijmiddel op siliconenbasis, maar voor een soepele anale vrijpartij is extra glijmiddel geen overbodige luxe. Glijmiddelen van Swiss Navy tasten condooms niet aan, en zijn dus geschikt als je veilig wilt vrijen. Swiss Navy heeft allerlei soorten glijmiddel voor anale seks in zijn assortiment, waaronder glijmiddel op siliconenbasis en glijmiddel op waterbasis.

Anaal vrijen: stap voor stap

Anale seks is iets dat je heel rustig moet opbouwen. Omdat de anus heel gevoelig is en niet uit zichzelf vochtig wordt, is het niet alleen van groot belang dat je een goed glijmiddel gebruikt, maar ook dat je rustig te werk gaat en niets overhaast. Begin bijvoorbeeld door eerst heel voorzichtig de anus te masseren en te strelen, eventueel met condoom. Zo ontspant de anus en kun je langzaam verder gaan. Breng voorzichtig een vinger in en probeer de sluitspier iets op te rekken. Hierna kun je langzaam proberen de penis in de anus in te brengen. Vergeet daarbij niet om veel glijmiddel te gebruiken, want de huid van de anus is uiterst gevoelig. Overhaast niets, en stop direct als je partner pijn heeft. Je kunt het later altijd weer proberen.

Ontspannend anaal glijmiddel van Swiss Navy

Voor een ontspannen anale vrijpartij heeft Swiss Navy glijmiddel ontwikkeld met kruidnagel, wat een licht verdovende werking heeft en waardoor je je als ontvanger beter kunt ontspannen. Maar ook voor degene die penetreert kan een glijmiddel met kruidnagel fijn zijn. Breng een beetje op de penis aan voor je het condoom omdoet, en je zult zien dat je de daad veel langer volhoudt. Voor zwoele nachten waar geen einde aan komt…