Groots inkopen = Groots besparen »

Alles over condooms | Waar je ze het beste kunt verbergen

Woon je nog thuis of in een studentenhuis? Dan zal je misschien wel eens ervaren hebben dat ouders, broers, zussen, kamergenoten en vrienden nogal nieuwsgierig zijn naar wat jij in je kamer te verbergen hebt. Dat kan voor behoorlijk genante situaties zorgen wanneer jij daar je privéspullen als condooms en seksspeeltjes bewaart. Lees daarom onze slimme opbergplekjes!

‘Filmpje kijken?’: een DVD-hoesje

Zeker als je een saaie documentaire kiest, zullen nieuwsgierige aagjes er nooit achter komen dat jij je condooms in het hoesje bewaart. Veel zullen er niet in passen, maar je kan er toch zeker wel 12 stuks in kwijt. Dat is ongeveer een pakje. Uiteraard kun je proberen er meer in te stoppen of meer DVD’s gebruiken als verstopplek.

 

Voor de techneuten onder ons: je speaker

Voor veel vrouwen zal deze verstopplek misschien niet opgaan. Maar veel mannen zijn daarentegen wel vaak de trotse eigenaar van een stereoset met speakers! De speakers hebben in de meeste gevallen veel loze ruimte waar jij perfect dingen kan verstoppen. Schroef ze los of haal goedkope afgedankte speakers voor een habbekrats die jij kan ombouwen tot verstopkastje.

 

Tape it: onder je bed of lade

Natuurlijk zullen speurneuzen je laatjes opentrekken en onder je bed kijken op hun quest naar privacyschending. Maar daar laat jij je niet door weerhouden. Tape (ducktape) je seksspeeltjes of condooms vast onder de laatjes van je nachtkastje of onder je bed. Wedden dat ze die niet zien aankomen?

 

De klassieker: een schilderij of spiegel

Nu we toch aan het tapen zijn: denk dan ook eens aan een schilderij of spiegel! In films is het schilderij een ware klassieker om geldkluizen mee te verbergen. Achter een poster, schilderij of spiegel kun jij perfect je condooms kwijt. Wij raden een schilderij aan, die heeft genoeg ruimte achter.

 

Onopvallend: de oude jas

Je hebt dat ding al jaren in de kast hangen, maar bent te lui om hem weg te gooien. Tijd om je oude jas eens nuttig te maken. In de zakken is genoeg ruimte voor condooms. Wil jij je zwaardere geschut daar ook kwijt? Denk dan aan de mouwen! Met een beetje naaiwerk tover jij hem om tot goede verstopplek. Zorg er alleen wel voor dat je moeder hem niet weggooit zonder dat jij het doorhebt.

 

Childhood memories: de Teddybeer

Voor mannen zal deze verstopplek misschien niet stoer genoeg zijn, maar voor vrouwen is deze verstopplek zo gek nog niet. Onder het mom van ‘een herrinering aan je jeugd’ kun je uitstekend een teddybeer op je kamer bewaren. Neem een teddybeer, of een ander pluche beest, en maak een gat aan de onderkant. Je kunt daar alles in verbergen wat je wilt.

 

Student?: het geheime boek

Nog een klassieker die we willen toevoegen aan het lijstje is ‘het lege boek’. Je zal het misschien wel eens gezien hebben. Bij een Hollow Book zijn voor een deel de pagina’s eruit gesneden. Zo’n opbergkistje is makkelijk zelf te maken of online te bestellen. Afhankelijk van de grootte kun je er alles instoppen wat je maar te verbergen hebt. 

Bron: http://www.kluis-kopen.nl/boek-kluis/boek-kluis-small.html