Groots inkopen = Groots besparen »

Durex Invisible Nieuwe condooms | Zeer dun!

De condooms van Durex zijn nu nog dunner! Durex had natuurlijk al Intimate Feel en Elite in haar assortiment, maar met de Invisible condooms heeft Durex zichzelf overtroffen. De condooms zijn dunner dan een menselijke haar.

Durex Invisible

Dunner dan een menselijk haar?!

Een standaard condoom heeft een dikte van 0,065. De Durex Initimate Feel (0,050 mm) en Elite (0,060 mm) zijn al dunner, maar halen het niet bij hun jongere broertje Invisible. Je zou het misschien niet geloven, maar met een dikte van 0,045 milimter zijn de condooms inderdaad dunner dan een menselijke haar (tussen de 0,05 en 0,1 mm dik). Met een dergelijke dikte voelt de seks met een condoom beter dan ooit. Het skin-on-skin gevoel maakt dat het lijkt alsof je helemaal geen condoom draagt! Maar wat is er verder dan precies bijzonder aan het Durex Invisible condoom? Daar weten wij het antwoord op! Behalve het heerlijke gevoel, zie je hem nauwelijks zitten! Onder het mom ‘het oog wil ook wat’ vinden wij dat een groot voordeel. Met het extra gevoel en de onzichtbaarheid komt nog een positief puntje. De condooms zijn zo gemaakt dat de geur aangenamer is. Al deze pluspunten zorgen ervoor dat de ervaring van een vrijpartij een stuk beter wordt. Want laten we eerlijk zijn: we zijn blij dat condooms er zijn, maar willen er tijdens de seks liever niet al te veel mee geconfronteerd worden.

 

De veiligheid van Invisible condooms

‘Als condooms dunner zijn, zijn ze toch ook minder veilig?’ Nee hoor! Door de moderne technieken slaagt Durex erin deze dunne condooms even veilig te maken als elk ander condoom. Dat moet ook wel, want in Nederland zijn de eisen zeer streng. Alle condooms moeten een bepaalde kwaliteit hebben. En dat hebben ze! Durex heeft al meer dan 80 jaar ervaring in het produceren van condooms. Het is daarom ook niet zo raar dat het ze gelukt is een haarfijne condoom te ontwikkelen. Durex meent zelfs dat het Invisible condoom geschikt is voor anale seks. Wel wordt er aangeraden na het omdoen glijmiddel op water- of siliconenbasis te gebruiken om scheuren te voorkomen. Toch nog een beetje sceptisch? Misschien stellen de volgende feitjes je gerust:

  • Elke condoom wordt electronisch getest voor het zijn verpakking ingaat.
  • Een willekeurig aantal condooms van een partij krijgt een strengere keuring.
  • Dit aantal wordt getest op dikte, lengte, elasticiteit en luchtcapaciteit. De condooms van Durex kunnen ongeveer 40 liter houden! Dat is 22 liter meer dan de algemene norm.
  • Als laatste krijgen de condooms een watertest waarbij ze gevuld worden met water om lekken op te sporen. Elke maand worden er ongeveer 2 miljoen watertesten afgelegd in de Durex fabriek.
  • Als ook maar één condoom niet goed blijkt te zijn, gaat de hele partij direct de prullenbak in!

Durex Invisible proberen

Wat vonden anderen ervan?

De berichten tot nu toe zijn zeer positief. Bij veel webshops kreeg de Durex Invisible vier of vijf sterren en klanten zweren erbij:

Mijn partner en ik waren op zoek naar iets dunners dan gewone condooms. De Invisible condooms zijn geweldig! We hebben andere "gevoelige" condooms gebruikt, maar met deze was hij in staat meer te voelen. Mijn grootste indicator dat ze zijn inderdaad "onzichtbaar" zijn, was het feit dat hij voortdurend vroeg of het condoom niet was gescheurd of was afgegleden. Hij heeft dat nooit bij elk ander condoom! Geen problemen met scheuren als er extra glijmiddel werd gebruikt, ze zijn dan nog steeds sterk. Dit is onze nieuwe favoriet.” (review van Thecondomreview.nl)

“Het beste gevoel tot nu toe. Bij elk condoom weet je dat het er zit, maar bij de Invisible condooms voelt het niet compleet gevoelloos, zoals bij standaard condooms.” (review van Amazon.com)

Ook kreten als: “ik kan niet geloven hoe dun ze zijn”, “mijn nieuwe favoriet” en “het past perfect, ik ben zo blij” worden gehoord.

 

Zelf ervaren?

Ben jij nieuwsgierig? Ook wij hebben Durex Invisible in het assortiment met twee varianten! Durex Invisible met reservoir en glijmiddel en Durex Invisible met reservoir en extra glijmiddel. In beide pakjes vind je 10 condooms. Laat ons weten wat je ervan vindt. Meer dunne condooms proberen?Overweeg dan eens de voorgangers van Invisible condooms (Intimate Feel en Elite) of kies voor Pasante Unique latexvrije condooms die maar liefst een dikte hebben van 0,015 milimter!

Durex Invisible