Groots inkopen = Groots besparen »

Alles over seks | Mannen hebben sneller seks zonder condoom met mooie vrouw

Wanneer mannen seks hebben met een mooie en aantrekkelijke vrouw, zijn ze eerder bereid om dat zonder condoom te doen. Allecondooms legt je uit waarom dat zo is!

Nageslacht

Vrouwen die mooi zijn, zijn in de ogen van mannen gezond. Ze kunnen er gezonde sterke kinderen mee maken. Maar waarom zouden mannen onbewust kinderen willen maken terwijl ze dat eigenlijk helemaal niet willen? Daar komt ons instinct om de hoek kijken. Die houdt helemaal geen rekening met wat wij willen en denken. Ons instinct zorgt er namelijk voor dat we ons blijven voortplanten zodat mensen blijven bestaan. Kortom: het instinct van mannen vertelt ze eigenlijk om geen condoom te gebruiken bij aantrekkelijke vrouwen!

 

Onderzoek uit Engeland

Twee universiteiten in Engeland lieten 51 mannen een test afleggen. En daar kwamen opvallende resultaten uit. De mannen kregen een hele rits vrouwen te zien die ze vervolgens een cijfer moesten geven. Ook moesten ze invullen of ze dachten dat de vrouwen een SOA hadden en of ze ermee naar bed zouden willen. Wat bleek? Hoe hoger het cijfer, hoe liever een man met de vrouw het bed in zou willen duiken. En nu komt het opmerkelijke: de dames die een hoger cijfer kregen, werden er ook meer van verdacht een SOA met zich mee te brengen. In feite maakte het voor de mannen dus niet uit of de mooie vrouwen misschien een SOA met zich meedroegen. Ze wilden dat gokje wel wagen.

 

Is het verstandig?

Nee natuurlijk niet. Hoewel ons instinct behoorlijk belangrijk is om te overleven (en nageslacht te kweken), houdt het natuurlijk geen rekening met SOA’s. Hoe mooi een vrouw ook is: steek je zaakje altijd in een condoom voordat je met een (vreemde) beauty het bed in duikt. Wel zo goed voor je gezondheid.