Groots inkopen = Groots besparen »

Alles over seks | Masturbatie tips voor hem & haar

Jezelf bevredigen kan nog behoorlijk lastig zijn. Hoewel er ontelbaar veel tips zijn om je masturbatieskills te verbeteren, hebben we de  beste vinger- en aftrektips voor je op een rij gezet.

Voor mannen

 

Speel met je ballen

Wanneer jij je aan het aftrekken bent is het natuurlijk fijn je eikel aan te raken. Dat is ook niet zo gek, want in je eikel zitten de meeste zenuwuiteinden. Maar dat betekent niet dat je aan de rest helemaal geen aandacht meer hoeft te besteden. Wanneer jij jezelf aftrekt met één hand, gebruik dan de andere hand om je ballen te strelen. Trek er licht aan wanneer je dreigt klaar te komen. Het stelt je climax uit waardoor die later intenser is!

 

Stimuleer je perineum

De perineum is het gebied tussen je balzak en je anus. Dit plekje staat bekend als een zeer gevoelig deel van je lichaam. Met je wijs- en middelvinger kun jij je perineum masseren. Of klop zachtjes met dezelfde vingers op dit plekje. Je kan de druk verhogen als je je orgasme nadert.

 

Gebruik een masturbator

Jezelf aftrekken is heerlijk, maar die hand mag je best wat rust gunnen zo nu en dan. Een lekker alternatief is een masturbator. Ze komen in vele vormen en maten. Zo zijn er mastorbators die uitsluitend je eikel masseren. Je kan kiezen uit automatische varianten of bijvoorbeeld een Fleshlight. Deze zaklampvormige vibrator heeft de vorm van een vagina, mondje of anus en voelt levensecht aan wanneer je hem penetreert.

 

Voor vrouwen

 

Gebruik verschillende technieken                                                                                                                                                                     

Veel vrouwen gebruiken altijd dezelfde bewegingen wanneer ze zichzelf bevredigen. Het is dan ook geen wonder dat dat op den duur gaat vervelen. Daarom is het leuk eens andere technieken te proberen. Neem bijvoorbeeld je clitoris tussen duim en wijsvinger en maak een ‘rollende’ beweging. Of maak je vingers nat en draai rondjes rondom de clitoris. Ook kun je zachtjes kloppen door je vlakke hand op je vagina te leggen. Je ziet, genoeg mogelijkheden!

 

Beweeg je lichaam

Neem je lichaam in de maling door een stomende vrijpartij na te bootsen door middel van bewegingen. Laat je heupen en bekken op en neer gaan tijdens het vingeren. Niet alleen is dit goed voor je spieren, je ontspant beter en komt tot een intensere climax.

 

Speel met je tepels

Niet alleen je vagina en clitoris zijn gevoelig tijdens het masturberen. Ook je tepels horen erbij. Er zijn zelfs vrouwen die alleen al bij borst- en tepelmassage klaar kunnen komen. Begin zachtjes door zacht in je borsten te knijpen en met een vlakke hand je tepel te masseren. Knijp ietsje harder in je tepels als je klaar dreigt te komen. Wedden dat jij je tepels niet vergeet bij de volgende solo sessie?