Condooms met glijmiddel koop je voordelig bij AlleCondooms.nl

Condooms met glijmiddel zijn heerlijk voor iedereen

Condooms met glijmiddel zijn heerlijk om te proberen. Misschien denk je dat glijmiddel helemaal niet nodig is als je partner voldoende opgewonden raakt. Vaginaal vocht werkt immers als een natuurlijk glijmiddel. Maar soms zijn vrouwen wel opgewonden, maar maken ze toch te weinig vaginaal vocht aan. Dat geeft een droog en schurend gevoel bij het vrijen, wat onprettig en zelfs pijnlijk kan zijn. Dan is een condoom met glijmiddel ideaal. Maar eigenlijk is een condoom met glijmiddel altijd extra fijn, ook al is je partner van zichzelf vochtig genoeg.

AlleCondooms.nl levert je glijmiddel condooms geheel anoniem en discreet

Op AlleCondooms.nl kun je snel en anoniem alle soorten condooms bestellen. Condooms met extra glijmiddel, condooms met ribbels of condooms met een kleur. Wat je maar wilt, je bestelt het in een paar klikken in onze webshop. Als je voor 23.30 uur bestelt, heb je de condooms morgen al in huis. Alle condooms worden discreet geleverd in een neutrale verpakking. Bestel dus snel, dan kun je morgen nog genieten van een verrukkelijke en veilige vrijpartij.

Glij veilig van hoogtepunt naar hoogtepunt met condooms met glijmiddel

Ook condooms met glijmiddel zijn veilig en sterk. Wist je dat al onze condooms aan de strengste veiligheidseisen voldoen? Ze worden in de fabriek getest op rekbaarheid, dikte, doorlaatbaarheid en bestendigheid bij veroudering. Condooms die niet strikt aan al deze voorwaarden voldoen, worden direct afgekeurd. Met onze condooms met extra glijmiddel glijd je veilig van hoogtepunt naar hoogtepunt. Onze condooms met extra glijmiddel zijn beschikbaar in verschillende maten. Zo vind je altijd een condoom dat perfect zit. Een goed passend condoom is het veiligst en vrijt het lekkerst. Weet je niet welke maat je hebt? Bepaal je maat met onze condoommeter.

Wil je nog meer glijgenot? Kies dan voor een lekker glijmiddel of een verrukkelijke massagegel. Jij en je partner kunnen zo nog intenser van elkaar genieten.