Het condoom met de beste pasvorm: bestel condooms in jouw maat op AlleCondooms.nl

Optimaal genieten met het condoom dat bij jou past. Anonieme verzending

Bij AlleCondooms.nl willen we dat jij optimaal en zorgeloos geniet van elke vrijpartij. En omdat alle mannen anders zijn, hebben we condooms in alle soorten en maten in ons assortiment. Zoek je een condoom dat wat kleiner is? Dan zijn Pasante Trim condooms perfect voor jou. Voor een grotere maat zijn er onder andere de Big Boy condooms.

Maten condooms: welke maat condoom heb ik nodig?

Wist je dat je het veiligst vrijt als je condoom perfect zit? Een condoom dat te strak zit, kan scheuren. Maar een condoom mag ook niet te los zitten, want dan kan het afzakken. Kies dus voor een condoom dat precies goed zit en bepaal jouw maat met de condoommeter.

Voor iedereen het perfect zittende condoom. Vandaag besteld, morgen in huis

Begin je aan je eerste vrijpartij? Kies dan voor de Be Close condooms van Durex. Deze condooms zijn voorzien van extra glijmiddel en hebben een heerlijke geur. Ben je al wat meer ervaren? Dan zijn ultra dunne condooms een goede keuze. Deze condooms hebben een uitstekende pasvorm en zijn gemakkelijk af te rollen. En bestel je je perfect zittende condooms voor 23.30 uur, dan heb je  ze morgen al in huis. Bestel ze dus snel, dan kun je binnen 24 uur genieten van heerlijke en veilige seks.

Veilig en voordelig genieten met condooms met een uitstekende pasvorm

Al onze condooms voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. In de fabriek worden de condooms van AlleCondooms.nl uitgebreid getest op dikte, rekbaarheid en doorlaatbaarheid. Een condoom dat niet aan die strenge eisen voldoet, wordt meteen afgekeurd. Je weet dus altijd zeker dat je veilig vrijt met onze condooms. En wil je je partner eens verrassen? Ga dan voor fun condooms, ribbel condooms of condooms met een smaakje. De lekkerste en leukste condooms bestel je snel en voordelig bij AlleCondooms.nl.