Nu alle ultra dunne condooms
met 15% korting »

Condooms met de beste pasvorm

Wij willen dat jij geniet van iedere vrijpartij en dat je altijd veilig kan vrijen. In onze online winkel vind je de beste condooms met een uitstekende pasvorm, ook als je voor het eerst aan je seksavontuur begint. De Be Close condooms van Durex zijn speciaal ontwikkeld voor de beginner. Deze condooms hebben een aangename geur en zijn voorzien van een extra glijmiddel.

Of je nu net begint aan je eerste seksavontuur of al heel wat avontuurtjes hebt meegemaakt, Allecondooms.nl heeft de juiste voorbehoedsmiddelen voor jou. Wil je alles voelen en ben je al meer ervaren? Kies dan voor de Durex Fetherlite condooms. Deze ultra dunne condooms hebben een uitstekende pasvorm en geven je een heerlijk gevoel. Daarnaast zijn deze condooms gemakkelijk af te rollen zodat jullie snel kunnen beginnen met genieten.

Wil je zeker weten dat je de juiste maat condooms bestelt? Bekijk dan de condoommeter. Met deze meter kan jij eenvoudig de juiste maat condoom voor jou bepalen. Een condoom in de juiste maat is genot verhogend en extra veilig.