Dunne condooms kopen? Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis

Ultra dunne condooms zorgen voor een natuurlijk gevoel

Vrijen zonder condoom voelt altijd het natuurlijkst. Maar om soa’s en ongewenste zwangerschap te voorkomen, is een condoom een must. Soms is een condoom ook handig als je je orgasme wilt uitstellen, bijvoorbeeld met een orgasme vertragend condoom. Maar als je het idee hebt dat je met een standaard condoom te weinig voelt, is een ultra dun condoom misschien iets voor jou. Door het dunne materiaal heb je minder het gevoel dat je een condoom om hebt, terwijl je toch veilig vrijt. Bij AlleCondooms.nl koop je snel en discreet condooms, zodat je binnen 24 uur je ultra dunne condooms in huis hebt voor een heel natuurlijke, intieme vrijpartij.

Zo lang mogelijk genieten? Dunne condooms met penisring

Wil je je seksavontuur met een dun condoom zo lang mogelijk laten duren? Koop dan dunne condooms met een extra strakke ring die fungeert als een penisring. Met deze dunne condooms wordt je vrijpartij nog langer en opwindender. Heb je een latexallergie? Dan hebben we, speciaal voor jou, speciale dunne condooms zonder latex in onze webshop. Met deze latexvrije condooms bereiken jij en je partner de meest fantastische hoogtepunten.

Dunne condooms zijn veilig bij vaginale seks

Het feit dat onze dunne condooms dunner zijn dan standaard condooms, doet niets aan de veiligheid af. Alle dunne condooms worden in de fabriek uitgebreid getest op rekbaarheid, porositeit en bestendigheid. Voor anale seks zijn dunne condooms minder geschikt. Omdat ze dunner zijn, kunnen ze bij wildere seks scheuren. Voor anale seks adviseren we om extra sterke condooms en een glijmiddel te gebruiken.

Dun of Fun? Speciale condooms bestel je anoniem bij AlleCondooms.nl

Een natuurlijke ervaring is heerlijk, maar misschien ben je ook wel eens in een bui dat je je partner wilt verrassen met een extra opwindend condoom. Bij AlleCondooms.nl vind je allerlei fun condooms, zoals ribbelcondooms, noppencondooms of condooms met een ingebouwd vibratortje. Bezorg je partner en jezelf hoogtepunt na hoogtepunt met de verschillende condooms uit ons assortiment. Van condooms met kleur tot condooms met smaak, we hebben het allemaal. Lekker genieten!