Durex glijmiddel bestel je anoniem bij AlleCondooms.nl

Glijd van hoogtepunt naar hoogtepunt met de Durex glijmiddelen

Glijmiddel hoort gewoon op je nachtkastje. Een nacht niet gegleden is een nacht niet geleefd! Gelukkig hoef je je met de vele soorten glijmiddel van Durex Play nooit te vervelen. Omdat Durex glijmiddelen op waterbasis zijn, vlekken ze niet in je kleren of je beddengoed. Het glijmiddel wordt door je huid opgenomen. Daardoor kun je er lekker veel van gebruiken. Bovendien zijn de Durex Play gels heerlijk om te ruiken, en ook om te proeven. Dus ook heel geschikt voor orale seks. Probeer Durex Play met een lekkere smaak, zoals aardbei of cool mint. Als dat niet genieten wordt…

Verrassend: verwarmend glijmiddel van Durex Play

Wil je je partner eens warm verrassen tussen de lakens? Kies dan voor Durex Play verwarmend glijmiddel. Zodra je dit glijmiddel op de huid aanbrengt, zorgt het voor een heerlijk warme sensatie, waardoor je alle gevoelens extra sterk ervaart. Echt iets voor een koude winternacht. Buiten is het kil, maar jullie liggen te gloeien in bed.

Koop nu Durex Play 2 in 1, glijmiddel en massagegel. Voor 23.30 besteld, morgen in huis

Durex Play 2 in 1 Guarana  is een heerlijke klassieker. Het is een unieke combinatie van een glijmiddel en een massagegel. Je kunt je partner dus op alle plekjes verwennen en masseren met dezelfde heerlijke gel. Deze massagegel is oranje van kleur, niet vet en plakkerig en natuurlijk condoomvriendelijk. Alle glijmiddelen en condooms worden anoniem verzonden en discreet bezorgd. Niemand weet dat jij glijmiddel hebt gekocht.

Vuurwerk tussen de lakens met Durex Play Tingle Me

Ooit een glas koude, tintelende champagne gedronken in een dampend heet bad? Zo kun je Durex Play Tingle Me tijdens een hartstochtelijke vrijpartij het beste omschrijven. Glijmiddel Durex Play Tingle Me zorgt voor een heerlijk tintelende sensatie tijdens de seks. Nog een stapje verder? Ga dan voor Durex Gel Intense Orgasmic – Clitoris Gel. Je partner zal niet weten wat haar overkomt. Je koopt de glijmiddelen en massagegels van Durex Play heel makkelijk en snel bij AlleCondooms.nl.