Anaal condooms bestellen? Al onze condooms worden anoniem verzonden

Extra sterke condooms voor anale seks

Anaal condooms zijn extra dik. We raden je aan om voor anale seks altijd extra sterke condooms te gebruiken. De wrijving bij anale seks is namelijk extra groot en met een anaal condoom ben je beter beschermd. Door de dikte zijn anaal condooms sterker dan een normaal condoom en scheuren ze dus minder snel. Ook zijn de anaal condooms voorzien van glijmiddel. Dit zorgt voor extra comfort.

De ingrediënten voor veilige anale seks: anaal condooms, glijmiddel en geduld

Als je voor het eerst aan anale seks begint, is het verstandig om niet te hard van stapel te lopen. Begin rustig door de anus te masseren met een vinger, en breng eerst voorzichtig een vinger in. Gebruik voor de veiligheid ook hierbij een condoom of een latex handschoen, en gebruik altijd glijmiddel; de anus is erg gevoelig. Voelt het niet goed of doet het pijn? Dan is het beter om te stoppen. Als je pijn hebt, verkramp je en doet elke handeling alleen maar nog meer pijn. Je kunt het altijd later nog een keer proberen. Voelt het goed? Dan kun je rustig proberen of je verder kunt gaan met anale seks. Neem rustig de tijd en gebruik lekker veel glijmiddel voor extra comfort.

Het gebruik van glijmiddel bij anale seks

Wil je genieten van anale seks? Dan zijn onze anaal condooms een perfecte keuze. Ze zijn ultraveilig en voorzien van glijmiddel. Voor de beste anale sekservaring is een goed glijmiddel een must. Omdat de huid van de anus gevoelig is en niet – zoals een vagina – uit zichzelf vochtig wordt, is het belangrijk om de natuur een handje te helpen met een glijmiddel. Bij ons vind je allerlei soorten: van glijmiddel speciaal voor anale seks tot stimulerende glijmiddelen en massage olie. Heerlijke producten voor een fantastische vrijpartij met je partner.

Extra sterk en superveilig met de juiste maat anaal condooms

Anaal condooms zijn door het sterke materiaal extra goed bestand tegen wilde seks. Ze voldoen net als alle andere condooms van AlleCondooms.nl aan de hoogste veiligheidseisen en worden in de fabriek uitgebreid getest op rekbaarheid, poreusheid en bestendigheid. En wist je dat een anaal condoom pas echt veilig is als het perfect past? Meet je eigen maat met onze condoommeter. Zo weet je zeker dat je anaal condoom goed zit en niet knelt of lubbert.