Condooms met extra eigenschappen

Seks is heerlijk. Seks is energie en geeft energie. En omdat iedere dag opnieuw weer een verrassing kan brengen, is het misschien een goed plan condooms op zak te hebben? De meeste condooms zijn tegenwoordig gemaakt van latex, van rubber. Maar omdat sommige mensen allergisch zijn voor deze stof, zijn er ook condooms zonder latex. En daar zijn er voldoende van. Deze exemplaren zijn gemaakt van kunststof of van (schapen)darm. Het voordeel van deze condooms is dat je geen last zult hebben van allergische reacties, maar dat je wel kunt genieten van heerlijke en veilige seks!

latexvrije condooms: een veilige keuze

Latexvrije condooms zijn absoluut geen minderwaardige condooms. Ze hebben namelijk echt alle voordelen die de 'gewone', algemeen verkrijgbare condooms ook hebben.

  • Het is een perfect anticonceptiemiddel, want het sperma blijft in de condoom.
  • Direct fysiek contact tussen de penis en vagina is er niet en hiermee bescherm je jezelf en je partner tegen SOA's.
  • Condooms, en ook de latexvrije condooms, kunnen ook iets extra's toevoegen aan het vrijen. En wie wil dat nou niet?
Een voorbeeld van dit laatste is subtiele extra stimulatie met bijvoorbeeld noppen condooms. Er zijn ook condooms in geile kleurtjes. Al deze varianten kun jij ook bij ons bestellen als latexvrije condooms. Leuk om te weten is dat in heel vroeger tijden geprobeerd is om goed functionerende condooms te fabriceren uit geweven materiaal. Deze pogingen strandden. De eerste echt safe condooms werden vervolgens gemaakt van dierlijke stoffen. En dit soort condooms worden anno 2013 nog steeds gemaakt. Een fijn pluspunt van dit soort condooms, in tegenstelling tot die van rubber, is dat je de opwinding en warmte in je geslachtsdeel beter blijft voelen. Verantwoord vrijen met veel genot doe je met een latexvrije condoom.

Smaakjes condooms: meer en bijzondere prikkeling

Seks is een oerdrift, een noodzaak, en een lekkere noodzaak! Om nog meer te genieten tijdens het bedrijven van de liefde zijn er verschillende mogelijkheden. Een daarvan is het gebruik van smaakjes condooms. Wij kunnen ons voorstellen dat je je seksleven privé wilt houden. Daarom garanderen wij uiterste vertrouwelijkheid als je bij ons bestelt: Jij hoeft de stad niet in om een condoom te kopen. Bij ons doe je dat snel, veilig en anoniem. En ons aanbod is groot, alle bekende merken verkopen wij. Denk dan onder andere aan EuroGlider Condooms, Durex Condooms en My Size Condooms. Vrij veilig met allecondooms.nl!