Genitale wratten

Genitale wratten is een seksueel overdraagbare aandoening (soa), die wordt veroorzaakt door een virus. Genitale wratten openbaren zich op en rond de geslachtsdelen en rond de anus. Deze soa komt veel voor en is zeer besmettelijk. Genitale wratten zijn op zich ongevaarlijk, maar ze kunnen flinke proporties aannemen en zich uitbreiden op andere plaatsen op je lichaam. Condooms beschermen je vrijwel volledig tegen genitale wratten. Reden voldoende om je naar de webshop van Allecondooms.nl te haasten voor een passende hoeveelheid condooms.

Genitale wratten zijn zeer besmettelijk

Genitale wratten beginnen klein, maar groeien uit tot flinke puisten op en rond de penis, vagina en anus. Je kunt besmet raken met dit virus door direct seksueel contact, maar ook door een gebruikte handdoek of door ongewassen handen. De wratten kunnen zowel zichtbaar als onzichtbaar zijn. Dan bevinden ze zich in de vagina of baarmoedermond. De genitale wratten geven een jeukend, branderig en pijnlijk gevoel. Ervaar je liever een prettig gevoel? Vervoeg je dan in de online shop van Allecondooms.nl voor een mixverpakking aan verschillende soorten condooms.

Condoomgebruik minimaliseert de kans op genitale wratten

Genitale wratten verdwijnen in de meeste gevallen uit zichzelf, maar dit kan soms wel jaren duren. Ze vragen in principe geen doktersbehandeling, maar het is wel verstandig om er met je handen af te blijven. Eventueel kan een arts de wratten met een zalf behandelen, wegbranden, bevriezen of wegsnijden. Maar zover wil je het vast niet laten komen. Gebruik een condoom als voorbehoedsmiddel.

Een condoom omdoen tijdens de seks verkleint de kans op zeer besmettelijke genitale wratten. Condooms zorgen ervoor dat de bedekte huid niet besmet raakt met het hardnekkige virus. Dek je in en ga naar de online shop van Allecondooms.nl voor een condoom op maat en smaak.