Informatie Hepatitis B en C

Hepatitis B en C zijn beide leverontstekingen, die het gevolg kunnen zijn van onveilig vrijen. Zowel hepatitis B als hepatitis C is seksueel overdraagbaar. Virale leverontsteking wordt via bloed en seksueel contact overgedragen en komt relatief veel voor bij mannen die seks hebben met andere mannen. Veilig vrijen is de remedie tegen het verkrijgen van hepatitis B of C, dat onbehandeld tot ernstige gezondheidsklachten kan leiden. Gebruik daarom een condoom uit het rijke en kleurige assortiment van Allecondooms.nl.

Met een condoom voorkom je hepatitis B of C

Hepatitis B en C zijn zeer besmettelijk. Het virus kan zich bevinden in het bloed, sperma, vaginaal vocht en speeksel. De kans op een leverontsteking neemt toe bij ruw seksueel contact, waar bloed zich met sperma mengt. Dit kun je voorkomen door een sterk condoom om te doen. Allecondooms.nl heeft extra sterke condooms die bij stevige seks maximale zekerheid bieden. Deze condooms bevatten al glijmiddel en zijn uitgerust met een potentiering voor een langdurige erectie.

Besmetting met hepatitis geeft een breed scala aan klachten

Een besmetting met hepatitis B of C kan tot een breed scala aan klachten leiden. Algehele vermoeidheid, koorts, gewrichtsklachten, verminderde eetlust, geelzucht en jeuk kunnen als symptomen aan de oppervlakte komen. Maar als de leverontsteking chronisch wordt, kan dit leiden tot ernstig leverfalen. Dan kun je beter maatregelen vooraf treffen door te kiezen voor condooms van Allecondooms.nl. Je vindt in de webshop condooms op maat dankzij een handige condoommeter. Besmetting met hepatitis B of C tijdens je seksuele activiteiten, kan worden uitgebannen door het gebruik van condooms. Wacht niet langer en ga naar de webshop van Allecondooms.nl voor een uitgebreide sortering dikke, dunne, ribbelige, kleurige en smaakvolle condooms.