Lekker en lang vrijen

Wat is er heerlijker dan een langdurige vrijpartij. Een avond en een nacht genieten van een lekker sexspel met een leuke partner. Veel mensen kunnen hier intens van genieten. Lang genieten van de penetratie lukt niet altijd voor vele mannen omdat het orgasme zich te snel aandient. Veel mannen ervaren dit als een teleurstelling tijdens het sexspel. Maar wat zij niet weten is dat er speciale condooms op de markt zijn die orgasmevertragend werken. Deze orgasme vertragende condooms zorgen er voor dat het orgasme langer worden uitgesteld.

 

Speciale condooms

De orgasmevertragende condooms werken als volgt: in het condoom zit een glijmiddel wat ervoor zorgt dat de penis minder geprikkeld raakt tijdens het sexspel. Hierdoor kan er langer gevreeën worden. Voor mannen die snel klaarkomen is dit een heel goede oplossing om het klaarkomen uit te stellen. Ook voor de sexpartner is het fijn.

Merken

Er zijn verschillende merken die dit soort condooms op de markt brengen. Bijvoorbeeld Durex, Secura, Billy Boy B2 en nog een aantal andere merken. De meeste condooms zijn van latex gemaakt. De uiterlijke vorm verschilt.

Er zijn normale gladde condooms op de markt, maar ook condooms met ribbels, parels. Deze geven een extra stimulerende werking bij de sexpartner. Sommige condooms zitten strakker om de penis, waardoor een erectie ook langer in stand blijft. Ook zijn er condooms met cockring en prikkel verminderend glijmiddel op de markt. Deze werken dubbelop. Als je een nacht wat langer wil feesten dan normaal, zijn de vertragende condooms zeker aan te raden.