Een condoom omdoen schenkt je veiligheid en langer genot

Condooms-veilig-omdoen 

Een condoom is een uitstekend en veilig voorbehoedsmiddel. Je voorkomt hiermee een ongewenste zwangerschap en minimaliseert het risico op een geslachtsziekte. Het is op zich niet zo lastig om op een goede manier een condoom om te doen, maar er zijn wel een paar dingen die je moet onthouden om maximaal van je vrijpartij te kunnen genieten. Zo moet je weten wat voor jou de juiste condoommaat is en je dient vooraf te bepalen welk soort condoom je wilt gebruiken. Allecondooms.nl helpt je een handje met een breed en veelzijdig assortiment condooms in alle soorten en maten, waarmee je veel plezier beleeft aan het vrijen.

Een condoom omdoen meet nauw

Om veilig en ontspannen te kunnen vrijen, is het van belang dat je een condoom met de juiste maat om je penis hebt. Allecondooms.nl heeft een speciale condoommeter ontwikkeld, waarmee je eenvoudig de juiste condoommaat kan bepalen. De omtrek van de penis moet overeenkomen met de maat van het condoom. De penislengte is minder belangrijk, het komt bijna nooit voor dat een condoom te kort is. Een condoom moet niet knellen en niet te los zitten. Je wilt tenslotte voorkomen dat deze scheurt of afglijdt tijdens de seks. Het condoom moet natuurlijk aanvoelen. Allecondooms.nl kan je adviseren welke condooms het beste bij je passen qua maat en seksuele activiteit.

Een condoom kopen doe je in de condoom winkel van Allecondooms.nl

In de webshop van Allecondooms.nl vind je een op overzichtelijke wijze gerangschikte collectie condooms in allerlei maten, smaken en varianten. Een condoom omdoen is niet zo moeilijk, maar er zijn enkele zaken waar je op moet letten. Scheur de verpakking van het condoom voorzichtig open en bekijk aan welke zijde het condoom afrolt. Trek vervolgens de voorhuid van je stijve penis terug en druk het tuitje van het condoom goed dicht terwijl je deze over je penis afrolt. In dit tuitje wordt na het klaarkomen je zaadlozing opgevangen. Haal meteen na de ejaculatie je penis uit de vagina, waarbij je het condoom aan de zijkant vasthoudt. Zo voorkom je dat deze afglijdt en deels in de vagina achterblijft. Gebruik altijd een condoom als je verzekerd wilt zijn van veilige seks. Het is een betrouwbare anticonceptie, het gebruik van een condoom beschermt je bovendien tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Met een condoom kun je langer genieten van de geslachtsgemeenschap. Ga daarom snel naar de webshop van Allecondooms.nl, waar je een rijke sortering condooms in alle kleuren, maten en smaken aantreft waarmee je je vrouw of vriendin zeker zal verrassen.