Heb je risico gelopen of wil je weten wat jouw risico op een SOA/HIV is?

Heb je één of meerdere keren onveilige seks gehad en maak je je zorgen of je daarbij een seksueel overdraagbare aandoening hebt opgelopen? Met een SOA-test kom je eenvoudig te weten of je een soa onder de leden hebt. Je kunt een SOA-test bij de eigen huisarts of bij de GGD laten doen, maar ook zelf testen of je een geslachtsziekte hebt gekregen tijdens je vrijpartijen. Er is één manier om een SOA-test te voorkomen: gebruik condooms tijdens je seksuele verkeer. Met een keuze uit de brede en veelzijdige collectie op Allecondooms.nl heb je snel een mooi pakketje bij de hand op de sensuele momenten die ertoe doen.

Eenvoudig zelf testen op een geslachtsziekte

Dat je een SOA-test wil doen om te kijken of je eventueel een geslachtsziekte hebt, wil je mogelijk uit schaamte of uit privacy-oogpunt niet aan de grote klok hangen. Gelukkig kun je bij de drogist of op internet veilige en vertrouwde zelf testen kopen, zodat je anoniem te weten kunt komen hoe de vlag erbij hangt. Een SOA-test checkt of je besmet bent met chlamydia, gonorroe, syfilis of een andere geslachtsziekte. Waarom zou je een SOA-test doen? Misschien heb je net een nieuwe vriend of vriendin en wil je zeker weten of je veilig kunt seksen. Of je bent zwanger en wil een soa niet overdragen op je baby. Maar het kan ook zijn dat je onbeschermde seks hebt gehad of dat je condoom afgegaan of gescheurd is tijdens de heftige liefdesdaad. Dat laatste zal je overigens niet snel gebeuren bij een keuze uit de eersteklas sortering extra sterke condooms van Allecondooms.nl. Je kunt ook gealarmeerd zijn door je partner of vroegere date, of inmiddels al klachten hebben als pijn bij het plassen, wratjes en blaasjes. Doe dan een SOA-test.

Een SOA-test kopen in een online zelf testen winkel

Betrouwbare SOA-testen zijn te verkrijgen in een zelf testen winkel op internet. Wees kritisch op de reviews en kijk of de zelftest een verplicht CE-kwaliteitslogo heeft. Kies er één uit die eenvoudig is uit te voeren en waarbij je geen fouten kunt maken. Het is verstandig om verschillende SOA-tests te doen en meerdere zelf testen te kopen, want diverse thuistesten controleren maar op één seksueel overdraagbare aandoening. Je wilt toch zeker weten of je al dan niet chlamydia, gonorroe, syfilis, herpes genitalis of hiv hebt.

Met een SOA-test kom je snel en discreet te weten of je een soa bij je draagt. Dat wil je natuurlijk voor jezelf, maar ook voor je bedpartner of partners weten. Want een soa is besmettelijk en kan onbehandeld tot ernstige klachten leiden. Voorkom al dit gedoe en mogelijke problemen door veilig met een condoom te vrijen. Allecondooms.nl helpt je een handje met een uitdagende sortering condooms in alle soorten, maten en kleuren.