Nu alle ultra dunne condooms
met 15% korting »

Latexvrije condooms kopen?

Latexvrije condooms koop je op Allecondooms.nl

Als je van normale condooms jeuk of een branderig gevoel krijgt, kun je een latex- of rubberallergie hebben. Dit is zeer vervelend en maakt het lastig om condooms te kopen. Allecondooms.nl heeft in het online assortiment latexvrije condooms van alle bekende kwaliteitsmerken.

Onze latexvrije condooms zijn gemaakt van synthetisch polyisopreen. Deze sterke, dunne en kunstmatige rubbersoort wordt ook gebruikt voor handschoenen in operatiekamers. De latexvrije condooms van polyisopreen geleiden warmte goed, zijn flexibel en zijn vaak dunner dan normale condooms. Het dunne materiaal voelt heerlijk en zeer natuurlijk aan.

Veilig vrijen met een latex allergie? Gebruik onze latexvrije condooms. De condooms zijn net als normale condooms voorzien van glijmiddel en hebben een reservoir. Onze latexvrije condooms zijn te bestellen in verschillende maten. Weet je niet zeker welke maat condooms je moet bestellen gebruik dan onze condoommeter.

Op Allecondooms.nl kun je anoniem je favoriete condooms bestellen. Alle bestellingen worden snel uit voorraad geleverd en discreet bezorgd.