Orgasme vertragende condooms voor een eindeloze vrijpartij

Orgasme vertragende condooms maken je een ster in bed

Orgasme vertragende condooms zijn ideaal voor mannen die later willen klaarkomen en langer van het vrijen willen genieten. Maak extra indruk op je bedpartner. Als je je orgasme vertragende condooms vandaag nog voor 23.30 uur bestelt, heb je ze morgen al in huis. De condooms worden heel discreet in een neutrale verpakking verzonden.

Oorzaken van te vroeg klaarkomen

Herken je dit? Je bent nog maar net begonnen met vrijen of je voelt het hoogtepunt al aankomen, terwijl je juist uitgebreid wilt genieten van de intimiteit met je partner. Maar liefst 40% van de mannen komt eerder klaar dan ze zelf zouden willen. Het is normaal om na 10 à 15 minuten vrijen je climax te bereiken, maar sommige mannen komen na een halve minuut al klaar. Als de oorzaak psychisch is, kan het helpen om te kijken naar onderliggende oorzaken. Heb je bijvoorbeeld last van stress? Dan kan yoga helpen om te ontspannen. Of neem je te weinig tijd voor het voorspel? Iets meer tijd uittrekken voor een vrijpartij kan dan zinvol zijn.

Langer vrijen met een orgasme vertragend condoom

Vroeg klaarkomen kan ook een lichamelijke oorzaak hebben. Zo hebben sommige mannen een overgevoelige eikel. Dan is een orgasme vertragend condoom een uitkomst. Aan de binnenzijde van zo’n condoom zit een glijmiddel met een licht verdovend middel, zoals lidocaïne of benzocaïne, waardoor de eikel minder gevoelig wordt. Het condoom helpt je om je hoogtepunt uit te stellen, zodat jij al je aandacht op je partner kunt richten en pas klaarkomt op het moment dat jij dat wilt. Kies bijvoorbeeld voor de Durex Performa condooms. Met deze condooms krijg je ruimschoots de tijd om je partner langzaam maar zeker naar een hoogtepunt te voeren. De condooms verlengen je seksuele opwinding, waardoor jullie allebei langdurig kunnen genieten van jullie vrijpartij.

Veilig vrijen met orgasme vertragende condooms

Onze orgasme vertragende condooms zijn net als al onze condooms onderworpen aan strenge tests in de fabriek. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen: komen ze niet door de tests, dan worden ze direct afgekeurd. Ze worden getest op rekbaarheid, porositeit en tijdsbestendigheid. En ook orgasme vertragende condooms zijn in alle maten verkrijgbaar. Zo weet je altijd zeker dat je vrijpartij niet alleen extra lekker lang duurt, maar ook heel veilig is.