Smaak condooms: de beste condooms met een lekkere smaak. Kies jij aardbei?

Smaak condooms: heerlijk bij orale seks

Smaakcondooms smaken niet alleen lekker, ze ruiken ook heerlijk. Standaard condooms ruiken vaak een beetje naar rubber, wat niet iedereen even fijn vindt. Dan is een condoom met een smaakje ideaal. Omdat soa’s ook overdraagbaar zijn bij orale seks, is het raadzaam om ook bij het pijpen een condoom te gebruiken. Dan is een condoom met een smaakje heerlijk. En wil je als man ook eens ervaren hoe lekker een smaakcondoom smaakt? Knip het condoom dan open, dan kun je het als beflapje gebruiken.

Condooms met een frisse, fruitige of chocolade smaak

Bij AlleCondooms.nl kun je terecht voor condooms in alle smaken. Kies voor een heerlijke fruitsmaak, zoals aardbei, bosbes, appel of banaan. Wil je liever fris dan fruitig? Ga dan voor een condoom met muntsmaak. En ze zeggen weleens dat vrouwen zelfs nog meer van chocolade houden dan van seks. Met onze condooms met chocoladesmaak kan de avond dus al helemaal niet meer stuk. Waar je ook van houdt, er is altijd wel een condoom met een smaak waar jouw partner helemaal wild van wordt.

Wil je meerdere condooms met smaak proberen? Koop dan onze condooms in mixverpakking

Oh-oh, krijg je bij het zien van al die smaken last van keuzestress? Geen nood, de condooms met een smaak zijn te bestellen in handige mixverpakkingen. Zo kun je alle smaken uitgebreid ontdekken. Laat je bij elke vrijpartij opnieuw verrassen. Seks was nog nooit zo leuk en afwisselend met condooms in alle smaken. En wist je dat de condooms niet alleen de smaakpapillen prikkelen, maar ook een lust voor het oog zijn? Ze hebben vrolijke kleurtjes met een speelse uitstraling. Zo wordt seks keer op keer een feestje.

Smaakcondooms: vrolijk, veilig en anoniem verzonden

De smaak condooms voldoen net als normale condooms aan de allerhoogste veiligheidseisen. We verkopen alleen condooms van de beste kwaliteit, van merken als Durex, Glyde, Billy Boy en Pasante. Elk condoom is in de fabriek uitgebreid getest. En wist je dat ook smaakcondooms precies in jouw maat verkrijgbaar zijn? Zo kun jij veilig genieten van heerlijke én veilige seks. Alle condooms worden anoniem verzonden.

Wist je dat er ook glijmiddel met smaak is?