XL condooms en XXL condooms: extra grote condooms

Extra grote condooms voor de groot geschapen man

Niet alle mannen zijn hetzelfde. De ene man heeft een wat kleinere penis, de andere juist een grotere. En soms is het niet de lengte, maar de dikte die het ‘m doet. De ene penis is nu eenmaal wat dikker dan de andere. Voor de kwaliteit van de seks is het formaat van de penis niet zo belangrijk: het plezier bij een vrijpartij valt of staat met de aandacht die je voor elkaar hebt. Maar het is wel belangrijk dat je vrijt met een condoom dat goed zit. Als een standaard condoom te klein is, gebruik dan een XL condoom of een XXL condoom. Dit zijn grotere condooms die niet zozeer langer, maar wijder in omtrek zijn dan standaard condooms. Zo heb je geen last van een knellend gevoel, en hoef je niet bang te zijn dat het condoom scheurt. Als je wilt weten welke maat condooms voor jou het beste is, meet je maat dan met de condoommeter.

Extra Large genieten. Bestel XL condoom anoniem bij AlleCondooms.nl

Iedere man is anders, en iedere man is anders geschapen. Het is dus eigenlijk heel logisch dat een standaard condoom niet bij iedereen past. Als je groter dan gemiddeld geschapen bent, kan een standaard condoom je een hoop plezier tijdens het vrijen in de weg staan. Het omdoen kan problemen geven: omdat het zo strak zit, is het soms moeilijk om het condoom helemaal goed af te rollen. Bovendien zorgt een te klein condoom tijdens de seks voor een onprettig, knellend gevoel. Met een XL condoom weet je zeker dat je condoom niet te strak zit, waardoor het omdoen en het vrijen weer plezierig wordt.

Een veilig gevoel met XL condooms

Een condoom is pas écht veilig als het perfect zit. Als een condoom te krap zit, komt er te veel druk op te staan, waardoor het kan scheuren. En een gescheurd condoom biedt niet langer bescherming tegen zwangerschap of soa’s. Dus ben jij groot geschapen? Zorg er dan voor dat je vrijt met een extra groot condoom. Dan kun je onbezorgd van elke vrijpartij genieten.

Extra grote condooms bestellen: anoniem verzonden en snel bezorgd

Extra grote condooms kopen bij AlleCondooms.nl is makkelijk en snel. Je bestelling wordt discreet in een blanco verpakking verstuurd. En bestel je voor 23.30 uur? Dan heb je je XL condooms de volgende dag al in huis. En dan staat niets jou een heerlijke vrijpartij meer in de weg.